Lite bakgrundshistoria

VÄLKOMNA TILL:

I hjärtat av Västergötland

 

Herrljunga Lager & Logistik AB juni 2012

 

 

Herrljunga Kommun fortsätter att blomstra!

Nu finns det ett lagerhotell även i Herrljunga!

Herrljunga Lager & Logistik AB

Då möbelverksamheten och med den också Herrljunga Åkeri AB upphörde den sista mars i år (2012)fanns det kvar en mycket ändamålsenlig lagerlokal med lageryta av ca 10500m2 (inbrottslarm och autobrandlarm) ute på Ölltorps Industriområde.

Idén om att starta ett lagerhotell föddes då tämligen snabbt. Terrängen sonderades och nu är verksamheten igång. Vi har redan nu ingått samarbete med några lokala partners, bl.a. Mobitec, Pipelife AB (tack Thomas Askerling för kontaktskapandet) och Strängbetong. Samt även inlett samtal med TA Hydronics.

Vi är också tredjepartslogistiker åt ett e-handelsföretag som snart öppnar den svenska e-handel sidan, för att sedan även öppna e-handelförsäljning i Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

Joakim Olsson och Johan Salvén (Johan valde dock att lämna företaget för nya utmaningar sep 2013) är vi två som efter ca 20år på Herrljunga Åkeri AB och i fastigheten med främst möbelhanteringens alla delar samt även den administrativa delen beslutade att starta detta lagerhotell. Med god hjälp och uppbackning av dels fastighetsägaren West Cargo, där VD Magnus Nilsson varit till mycket och god hjälp. Samt också herrarna Bengt Ottosson och Alf Sanfridsson (stiftelsen fastigheter) som besitter stor kunskap och erfarenhet, som dom gladeligen delgett oss. Sanfridssons Åkeri med Göran och Torbjörn i spetsen har också bidragit suveränt och bl.a. vidarebefordrat kunder som sökt lager. Idésprutan och energiknippet Per Florén ska naturligtvis också nämnas som bra bollplank i sammanhanget.

 

 

 

OneWeb 2012 © Copyright