Nyheter

VÄLKOMNA TILL:

Nyheter från hjärtat av Västergötland

juli 2013- Ett samarbete med Aloeveradrycken påbörjas. ”Succédrycken på den svenska marknaden samt årets produkt på 7-eleven" En törstsläckare av rang som tagit marknaden med storm!

sep 2013- Forne vapendragaren Johan söker nya utmaningar och lämnar Herrljunga Lager&Logistik AB.

sep 2013- Truckparken utökas med en 3tons Jungheinrich och en 7tons Kalmartruck. Så nu klarar vi riktigt tunga lyft!

okt 2013- Storegården Country Living med Sarah James Larsson i spetsen ökar lavinartat med främst sin speciella färg "Annie Sloan" och väljer ett samarbete med oss. Mycket trevligt!

okt 2013- Vi välkomnar Johans ersättare Jim Olsson till företaget. Vips sjönk medelåldern i företaget markant! Jim, en ung trevlig och ambitiös kille som kommer att förgylla tillvaron för oss alla!(Son till Jocke kan tilläggas)

okt 2013- Herrljunga Lager&Logistik AB har varit med och sponsrat WRC Taket samt SM finalen för Ramonarallying och vi säger STORT GRATTIS till Ramona Karlsson och Miriam Walfridsson till vinsten i SM finalen i Uppsala och totalsilvret i Rally SM i högsta klassen!

jan 2014- Oj, tiden springer på i en ruskig fart! Nytt år och nya utmaningar väntar. Flera spännande projekt finns i agendan. Vi hoppas naturligtvis att allt går i lås och verksamheten fortsätter att öka. Än kan vi mer även om det snurrar på bra här i fastigheten!

feb-maj 2014- Ja angenämt nog har tid ej funnits för uppdatering av hemsidan, men lite resumé är: Våra trevliga partners/kunder verkar ha verksamhetsökning då vi här märker en ökning succesivt hela tiden.

maj-juni 2014- Tre lokala fotbollsklubbar hjälper till att etikettera om drygt 200 000 flaskor åt VitaminWell. Herrljunga Lager&Logistik fixade arrangemanget och slutsatsen blev win-win-win! Alla parter nöjda och glada! :)

juli 2014- VitaminWell är en ny partner som är mycket starka inom dryckesbranschen. Nu växlar dom upp ytterligare med en ny sort och vi finner ett bra samarbete med VitaminWell. Mycket trevligt! (VitaminWell har för övrigt ett stort samarbete med Herrljunga Cider AB som också ständigt ökar, och är ett varumärke av rang där vi också tillsammans funnit bra smidiga lösningar åt VitaminWell)

sep 2014- Efter en hektisk period är strukturen på plats igen och vi lägger nu krut på att finna fler samarbetspartners som vill/behöver växla upp sin verksamhet eller kanske helt enkelt starta igång en ny verksamhet i någon form. Alla funderingar och frågor är välkomna.

dec 2014- Tiden springer på i rasande fart. Fler och fler företag signalerar produktivitet och tar våra tjänster i anspråk. Mycket trevligt med ytterligare samarbete! Nu senast var det Kryddhuset i Ljung AB som behövde lite extra plats och då inledde vi ett samarbete också med Kryddhuset. Snart lite jul ledigt, men vi håller öppet i mellandagarna. GOD JUL!

juli 2016- Kettle & Barbells Funcitional Food är en ny aktör som valde Herrljunga Lager som samarbetspartner. Det är vi naturligtvis glada för och det ska bli spännande att följa Barebells utveckling ihop med oss.Klicka gärna in och se vad Barebells har att erbjuda!

mars 2018- Oj vad tiden går och vi ber om ursäkt för dålig uppdatering. Vi har fortsatt att växa och är nu ca 20st med extrapersonal. Vår verksamhet svänger snabbt och vid arbetstoppar krävs lite mer punktinsatser och där är extrapersonal viktig.

Vi har fått upp ett avfuktat lagertält på 600m2 samt använder också ytterligare lager för att rymma vår verksamhet. Ökning verkar fortsätta!

Herrljunga Lager & Logistik AB

Ölltorps Industriområde 7

52491 Herrljunga

 

Tel: 0705-979212 Jocke

Mail: kontakt@herrljungalager.se

 

Öppettider:

Måndag-Fredag 07:00-16:00

 

Innehar F-skattsedel

 

 

 

Vi är alltid öppna för en dialog. Slå bara en signal eller sänd en mail, så kanske vi också ihop kan finna bra lösningar !

 

-Vi vill tillgodose ERT behov!

OneWeb 2012 © Copyright